Районна избирателна комисия Смолян


РЕШЕНИЕ
№ 16 - 22 ПВР/НС
Смолян, 30.09.2021

ОТНОСНО: Утвърждаване на единен образец на форма за предоставяне на данни за съставите на СИК от кметовете на общини в Двадесет и втори избирателен район – Смолян до Районна избирателна комисия - Смолян, след проведените консултации с политическите партии и коалиции.

На основание чл. 72, ал. 1, т. 1 във връзка с ал.4 и чл. 91, ал. 8 и ал. 9 от Изборния кодекс, Районната избирателна комисия в  Двадесет и втори изборен район – Смолян

РЕШИ:

  1. Утвърждава единен образец на таблица съдържаща информация за съставите на СИК, представляваща Приложение №1 към настоящето решение, в което да бъде оформено писменото предложение на кметовете на общини за състав и резервни членове на секционните избирателни комисии.

Предложението съдържа: пореден номер на член на СИК; общината; номера на секцията; населено място на секцията; име-презиме-фамилия; ЕГН; длъжност в комисията; наименованието на партията или коалицията, която го предлага; образование и телефон на предложеното лице.

  1. С оглед задължението на РИК за незабавно публикуване на решенията на интернет страницата на комисията, общините, едновременно с документите на хартиен носител от проведените консултации при кмета на съответната община, представят в РИК – Смолян, Приложение №1, попълнено в електронен вид на електронна поща  [email protected].
  2. Утвърденият с настоящото решение образец – Приложение №1, да бъде изпратен незабавно след приемането му на електронните пощи на всички общини на територията на Двадесет и втори избирателен район – Смолян. За резервните членове се попълва и представя отделна Таблица (Приложение №1).
  3. При последващи промени в съставите на СИК следва да се попълва и представя нова отделна таблица.

Съгласно чл. 73, ал.1 от ИК, настоящото решение подлежи на обжалване пред Централна избирателна комисия в срок  3 /три/ дни от обявяването му.

Председател: Росица Станимирова Чакърова

За секретар: Антоанета Емилова Узунова

* Публикувано на 30.09.2021 в 20:27 часа

Календар

Решения

  • № 228 - 22 ПВР/НС / 03.12.2021

    относно: Приемане на отчети за извършена работа за месец декември 2021г. от назначените към РИК Смолян специалист – експерти и специалист-технически сътрудници.

  • № 227 - 22 ПВР/НС / 30.11.2021

    относно: Приемане на отчети за извършена работа за месец ноември 2021г. от назначените към РИК Смолян специалист – експерти и специалист-технически сътрудниция, както и допълнително възложената и изпълнена работа в предизборния, изборния ден и следизборния ден 13-15 ноември 2021г., съответно 20-22 ноември 2021г.

  • № 226 - 22 ПВР / 21.11.2021

    относно: Служебни промени в състaви на секционни избирателни комисии назначени на територията на 22 изборен район – Смолян, при произвеждането на нов избор за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021 г.

всички решения